Derfor skal du sælge dine møbler på auktion

Derfor skal du sælge dine møbler på auktion

Dette indhold er sponsoreret

Danskerne er vilde med at handle på auktion. Besøgstallet hos de danske auktionarer har været stødt stigende de sidste par år, ligesom online auktioner også melder om stigende interesse for auktioner på nettet. Der kan være mange gode grunde, at du skal sælge på auktion. I denne artikel har vi fundet tre gode grunde til, hvorfor møbler er en god idé at sælge på auktioner. Det er nemlig en rigtig effektiv måde at komme af med sine designmøbler eller arvestykker, da der sidder massere af samlere rundt omkring i det danske land. Sælg på auktion eller undersøg markedets prisniveau, så du ved hvor meget du cirka kan regne med at få for dine møbler. Læs med i denne artikel, hvor vi løfter sløret for gode grunde til, hvorfor du skal sælge dine møbler på auktion.

Det kan være en skjult skat, der er flere penge værd end du regner med

Der er ikke mange, der tænker over det, men faktisk kan der være mange penge i gamle møbler. Specielt hvis det er en sjælden model og møblerne er i god stand. Det er specielt gammelt dansk design, der kan være mange penge værd, og derfor gør man klogt i at få undersøgt sine møbler af en professionel før de enten ryger på lossepladsen eller bliver send afsted til genbrug. Der kan nemlig være en skjult skat gemt, hvis man ejer de rigtige møbler i god stand. På en auktion kan man få vurderet sine møbler og solgt dem til en rimelig pris, der helt sikker betaler bedre end genbrugsbutikken for dem. 

Genbrug og bæredygtighed får efterspørgslen til at stige…

Den store trend, der i øjeblikket er tilfældet i samfundet er godt for to ting. Det er både en bæredygtig måde at give noget videre på, og så kan det være en rigtig god forretning. Der er mange danskere, der hellere vil shoppe i genbrugsmøbler end at køre i IKEA eller et andet bolighus. Derfor kan man se en efterspørgsel på designmøbler på auktion i disse tider, og en øget efterspørgsel får næsten altid priserne på disse møbler til at stige. Naturligvis afhænger det af, hvilket design der er tale om, og hvilken stand møblerne er i, men som udgangspunkt kan man godt regne med at score lidt ekstra lommepenge, hvis man sælger sine designmøbler på auktion. 

… og så er det rigtig godt for klimaet!

Der er også en anden, og langt større sag, der er gør det til en god idé at sælge sin møbler på auktion. Genbrug og Second-hand-use af møbler er nemlig en kæmpe gevinst for klimaet og planetens helbred generelt. Møbelproduktion er i forvejen en rigtig hård klimasynder, hvis ikke man køber bæredygtige møbler, så derfor er der mange, der er begyndt at handle genbrugsmøbler, når de skal have nyt til stuen, kontoret eller køkkenet. Derfor er det en win-win-win situation for alle parter, hvis man sælger sine møbler på auktion. 


Comments are closed.