Guiden til at finde advokat til inkassosagen

Guiden til at finde advokat til inkassosagen

Som virksomhedsejer er der flere forskellige ting, der til tider kan være vanskelige i hverdagen. en af dem kan være, hvis du står med ubetalt faktura fra en kunde. Dette er noget, som kan være frustrerende, og som kan virke en smule uoverskueligt. Her er det en god ide at kontakte en advokat, som kan hjælpe dig med denne inkassosag. Læs videre her for at høre mere om dette.

Find den rette advokat

Hvis du oplever, at du som virksomhedsejer står med en eller flere ubetalte fakturerer, kan det være nødvendigt at finde en advokat til inkassosager. Denne advokat kan nemlig hjælpe dig med inddrivelsen af inkassosagen. Du kan finde advokat til inkassosager her.

Når du skal finde det advokatfirma, som du ønsker at benytte, kan det være en fordel at undersøge, hvordan de håndterer disse inkassosager. Du kan blandt andet undersøge, hvad det konkret er af hjælp, som de tilbyder – så ved du nemlig præcis, hvordan dette firma kan hjælpe dig med din inkassosag.

Dette kan en advokat hjælpe dig med

Før du hyrer en advokat til at hjælpe dig med din inkassosag, er det en fordel at vide præcis, hvad advokaten tilbyder af hjælp. Der er forskellige ting, som langt de fleste advokatfirmaer tilbyder, når det kommer til inkassosager – det er blandt andet noget som inkassovarsel. Denne sender de til skyldneren, som mangler at betale til dig.

Derudover vil der også blive sendt en inkassorykker, hvis skyldneren ikke besvarer advarslen. Til sidst vil advokaten ringe til skylderen, og forklare situationen over telefonen. Til sidst vil der selvfølgelig også være mulighed for at tage sagen i fogedretten, hvis der er tale om en udvidet inkassosag. Dette er altså blot nogle af de ting, som en advokat kan hjælpe dig med, når det kommer til din inkassosag.

Online inkasso

Det kan sommetider være tidskrævende, når man skal igennem en inkassosag. Det kan derfor for mange virksomheder være smart at benytte sig af online inkasso. Her fremsender du den pågældende faktura, der ikke er blevet betalt til advokatfirmet. Heri vil du også skulle skrive diverse oplysninger om skyldneren, som advokatfirmaet skal benytte til inkassosagen.

Dette kan altså være med til at spare dig en masse tid og arbejde, da det nemt kan gøres online. Det kan derfor være noget du skal overveje, hvis du ønsker at gøre inkassosagen nemmere.


Comments are closed.