Kviklån

Kviklån

Vi præsenterer dig her på siden for et udvalg af lånedudbydere på det danske marked. Dette er ikke et fyldestgørende billede af hele markedet for låneudbydere i Danmark. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de udbydere vi samarbejder med her.

Kviklån, minilån, turbolån og hurtiglån. Kært barn har mange navne, og dette gælder specielt for kviklån. De forskellige navne dækker alle sammen over det samme koncept: Et lille kviklån, der er nemt at optage, og som kommer ind på kontoen indenfor kort tid. Kviklån er derfor altid et mindre beløb, hvor lånebeløbet (også kendt som hovedstolen) ligger mellem et par hundrede kroner og op til et par tusinde kroner. I løbet af de seneste år har kviklån set en ekstrem stigning i popularitet. Dette har medført, at der er sket en eksplosion indenfor antallet af kviklånsudbydere. Derfor er kviklånsmarkedet blevet en jungle at navigere i. For at gøre dit arbejde lettere har vi samlet en række forskellige kviklånsudbydere, der alle sammen tilbyder lån til skarpe priser. Så kan du nemt og hurtigt finde det lån, der passer bedst til dig.

Lån penge med et kviklån og få pengene allerede i dag. Find din kviklånsudbyder her.

Find det billigste kviklån her

Der er som tidligere nævnt masser af kviklånsudbydere at vælge imellem. Derfor er det ikke altid nemt at finde det billigste kviklån. Vi har samlet en række forskellige kviklånsudbydere, der alle sammen har billige kviklån. Du er derfor sikker på, at du altid får et kviklån til en skarp pris, når du optager et lån gennem en af vores kviklånsudbydere.

Hvordan finder jeg det bedste kviklån?

Når du vælger et kviklån, er det ikke kun prisen, du skal gå efter. Det bedste kviklån afhænger nemlig af din nuværende økonomiske situation og dine personlige præferencer. Vil du helst have et kviklån uden renter, men med lidt højere startomkostninger? Eller er du mere til et fleksibelt kviklån, der har lidt højere renter? Hvis du gerne vil have luft i budgettet, er det fleksible kviklån bedre egnet til dig. Du skal selvfølgelig også tage hensyn til kviklånets løbetid. Vil du have et lån med kort eller lang løbetid? Kviklånet med den korte løbetid er ofte billigere, men det kan være rart at betale lidt mindre for at have luft i budgettet.

Lige meget hvilket kviklån du søger, har vi en låneudbyder, der kan opfylde dine behov.

Tag et kviklån rentefrit

Du behøver ikke at betale tårnhøje renter for et kviklån. Det er faktisk muligt at tage et kviklån helt uden renter. Rentefrie kviklån er ofte mindre beløb, hvor hovedstolen ligger mellem tre og fem tusinde kroner. De samlede omkostninger for rentefrie kviklån er meget gennemskuelige, da den samlede pris for lånet kun er startgebyrerne. Disse gebyrer varierer meget og kan ligge mellem 500 kr. og 1.200 kr. alt efter lånets hovedstol. Løbetiden på et rentefrit kviklån varierer ligeledes, men ofte er løbetiden mellem 14 dage og to måneder. Disse kviklån uden renter er derfor fantastiske, hvis du enten har en uforudset udgift eller har set et tilbud, der udløber om kort tid.

Kviklån til 18-årige og unge voksne

Er du over 18 år? Så har du mulighed for at tage et kviklån. Kviklån er en god løsning for unge mellem 18 og 20 år. I denne alder er det næsten umuligt at få et lån gennem banken, og de stiller altid nogle ekstremt høje krav til dig. Med et kviklån stiller låneudbyderen ingen spørgsmål, og du kan bruge pengene, som du har lyst. Mange unge har perioder, hvor de lige har brug for nogle ekstra penge, og her kan kviklån være en god løsning til at hjælpe med at betale uforudsete udgifter eller den rejse, som du gerne vil med til. Kviklån tilbyder høj fleksibilitet, og hvis du vælger det lån, der passer til dig, så er kviklån en rigtig god løsning til unge mennesker. Hvis du ved, at du har pengene til rejsen måneden efter, kan du f.eks. tage et rentefrit kviklån og betale lånet ud måneden efter, og ellers kan du vælge et kviklån med en længere løbetid, så du har mere luft i budgettet.

Hvis du er studerende, kan du selvfølgelig også tage et kviklån. Kviklån har den fordel sammenlignet med SU-lån, at pengene kommer ind på kontoen med det samme. Herudover er løbetiden kortere, så du har ikke gæld hængende over hovedet gennem hele dit studie.

Kviklån til 18-årige uden at stille sikkerhed

Når unge mennesker låner penge, er bankerne og forbrugslånsudbyderne ofte så bange for, at lånerne ikke kan betale tilbage, at de kræver sikkerhed. Dette er helt absurd, da det viser en grundlæggende mistillid til unge mennesker fra udlånerens side. Herudover burde det heller ikke være nødvendigt at opsætte sikkerhed for mindre beløb. Mange unge mennesker er i stand til at betale deres lån ud uden problemer, selvom de ikke har hus eller bil. Tværtimod kan mange ældre mennesker have svært ved at afbetale deres lån, lige netop pga. at deres penge er bundet i materielle genstande såsom hus og bil. Hvis du har brug for at låne penge som ung, er kviklån en rigtig god måde at låne penge på. Kviklånsudbyderne vurderer dig nemlig ikke ud fra, hvad du ejer, men ud fra din betalingsevne. Derfor kan unge mennesker optage et kviklån uden at skulle stille sikkerhed først.

Få dit første kviklån gratis

Hvis du virkelig vil spare penge, er det muligt at optage kviklån helt gratis. Der er hård konkurrence på kviklånsmarkedet, og dette har presset kviklånspriserne ned. Det har medført, at mange kviklånsudbydere tilbyder gratis kviklån til førstegangslånere. Disse kviklån er ofte mindre lån, der har en kortere løbetid. Lånebeløbet starter ofte ved et par hundrede kroner og slutter ved omkring 4.000 kroner, og løbetiden varierer fra 14 til 30 dage alt efter hovedstolen og kviklånsudbyderen.

Disse lån er perfekte ved tilbud. Hvis du spotter et tilbud, der udløber måneden efter, kan du tage et kviklån og slå til, mens tilbuddet er gældende. Herefter betaler du kviklånet ud måneden efter. På denne måde slipper du for at betale normalprisen for varen, og du betaler intet for selve lånet.

Få et større kviklån gratis

Hvis du gerne vil have et større kviklån gratis, er der nogle låneudbydere, der tilbyder såkaldte rentefrie perioder. Disse lån har ofte en større hovedstol, og løbetiden ligger på omkring et år eller længere. Du kan dog udnytte disse tilbud til din fordel, hvis du allerede ved, at du kan tilbagebetale lånebeløbet indenfor den rentefrie periode. I disse tilfælde kan du blot betale lånebeløbet tilbage, inden den rentefrie periode udløber, hvorefter du i realiteten har fået et større kviklån helt gratis.

En anden måde, du kan udnytte den rentefrie periode, er ved at optage en kassekredit. Mange låneudbydere tilbyder ofte en rentefri periode på deres kassekredit. Ofte ligger denne kassekredit på mellem 10 og 25 tusinde, hvor de første 30 dage er rentefrie. Her skal du blot optage en kassekredit og bruge det beløb, som du ellers ville have lånt. Herefter betaler du bare lånebeløbet tilbage, inden den rentefrie periode udløber, hvorefter du har optaget et lån helt gratis.

Få et moderat kviklån på 5.000 kroner

Hovedstolen på kviklån er meget varierende. Nogle kviklånsudbydere udlåner kun meget små beløb, mens andre udlåner et par tusinde. Derfor er det ikke altid muligt at låne det eksakte beløb, du søger, gennem én udbyder. Hvis dette er tilfældet, kan du optage flere gratis kviklån, så du på den måde låner det beløb, du skal bruge. Hvis du f.eks. skal bruge 5.000 kroner, kan du optage et gratislån på 3.000 kroner og et gratislån på 2.000 kroner gennem to forskellige kviklånsudbydere. Så har du lånt 5.000 kroner uden at oprette en kassekredit eller optage et langsigtet forbrugslån.

Optag et kviklån gennem sms

Det kan være, at du har set et begrænset tilbud, hvor du bare skal slå til. I sådanne tilfælde er det en stor fordel at kunne optage et kviklån uden at skulle finde computeren frem. Flere kviklånsudbydere har indset, at det skal være så nemt som overhovedet muligt at optage et kviklån. Derfor tilbyder mange kviklånsudbydere nu sms-kviklån. Dette er ofte meget små kviklån, hvor hovedstolen starter ved 100 kroner og slutter ved et par tusinde. Siden hovedstolen er lav, er løbetiden ligeledes kort. Løbetiden varierer fra 14 til 30 dage. Selvom løbetiden og lånebeløbet varierer, har alle sms-lånene én ting til fælles: Låneprocessen involverer, som navnet antyder, sms’er. Ved nogle sms-låneudbydere skal du først ind på deres hjemmeside via din telefon, hvorefter du skal udfylde et ansøgningsskema. Herefter sender låneudbyderen en bekræftelseskode til din telefon, som du skal indtaste.

Hos andre kviklånsudbydere er det endnu lettere at optage et kviklån gennem sms. Ved disse kviklånsudbydere skal du blot sende en sms til låneudbyderen, hvorefter de vurderer, om du er godkendt til at optage lånet. Fælles for alle sms-kviklån er, at de er lettere at ansøge om end traditionelle banklån og forbrugslån. Herudover får du ofte hurtigere svar, og låneudbyderen stiller færre krav til dig, da det kun er mindre beløb, der udlånes.

Når du optager et sms-kviklån, skal du ikke frygte for prisen. De fleste kviklånsudbydere har nemlig lige så skarpe priser på deres kviklån, som optages gennem sms, som de kviklån, der optages gennem computeren. Derfor er sms-kviklån både nemme, hurtige og billige at optage.

Løbetiden på kviklån – 14 dage, 30 dage eller længere

De fleste kviklån har en løbetid på mellem 14 og 30 dage. Men der er så mange forskellige kviklånsudbydere derude, at det er muligt at optage kviklån med længere løbetid. For større kviklån er det f.eks. muligt at have en løbetid på tre måneder, mens nogle kviklån har en løbetid på 45 dage. Det er sjældent, at kviklån ikke bliver afbetalt pga. prisen. Kviklån er nemlig ikke dyre at optage; det er tværtimod løbetiden, der kan få nogle mennesker i klemme. Hvis du derfor ikke er sikker på, om du kan tilbagebetale lånet til tiden, bør du tage et kviklån med en længere løbetid. På denne måde får du et billigt lån, mens du samtidig har plads i budgettet.

Altid nye kviklån

Vi er eksperter indenfor lån. Derfor undersøger vi altid de forskellige låneudbydere nøje, og vi er altid opmærksomme på nye tendenser indenfor lånemarkedet. Derfor er du altid sikker på, at vi har de nyeste og bedste kviklån på markedet. Vi kender kviklånsjunglen, og vi er altid på udkig efter nye og billige kviklån. Derfor kan du roligt optage et lån gennem en af vores kviklånsudbydere velvidende om, at det er nogle af de billigste, bedste og nyeste på markedet. På denne måde er det lige så let for dig at finde en kviklånsudbyder, som det er at optage et kviklån.

Kviklåns renter

Kviklåns renter kan virke høje. Men faktisk er renterne på kviklån temmelig misvisende. I 2015 offentliggjorde Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen ligefrem en rapport, hvor de kritiserede mediernes fokus på kviklånenes renter og ÅOP. De forklarede, at de samlede omkostninger ofte bliver større i forbindelse med traditionelle lån med en lang løbetid end med kviklån. Kviklån er utrolig billige at optage. Hvis du er sikker på, at du kan tilbagebetale kviklånet, bliver de samlede omkostninger derfor ofte lavere end ved traditionelle forbrugslån. Grunden til, at kviklånenes renter ser så høje ud, er pga. måden, som renten er udregnet. Når renten udregnes, gøres det på årsbasis. Dette er en ganske fin metode til lån, der har en løbetid på 12 måneder eller over. Men for lån, der har en kort løbetid, er det en meget misvisende måde at beregne renten. Det kan bedst sammenlignes med biludlejning. Når du lejer en bil, oplyses prisen pr. dag eller pr. kilometer. Hvis prisen for bilen blev udregnet pr. år, ville prisen virke meget højere, end den reelt set er. Siden du ikke skal tilbagebetale lånet i løbet af 12 måneder, giver en årlig rente et skævvredet syn på lånets samlede pris. Det vigtigste at undersøge, når du skal have et kviklån, er derfor de samlede omkostninger, og om du er i stand til at tilbagebetale lånet indenfor løbetiden.

Kviklån uden NemID

NemID er statens sikkerhedssystem, der skal forhindre svindel og misbrug. Måden, som NemID gør dette, er ved at fungere som et login og en online underskrift. Dog er der mange danskere, der er fritaget for online post og brevforsendelse. Der er også lang ventetid for nye nøgler til dit NemID, og dette er problematisk for danskere, der har mistet deres NemID, eller som har opbrugt alle deres nøgler og skal låne penge hurtigt.

Hvis du ikke har et NemID, er det stadig muligt at optage et kviklån. Det kan dog være mere besværligt at optage et kviklån uden NemID. Ofte kræver kviklånsudbyderen en bekræftelse på din identitet, så de er sikre på, at ingen misbruger dine personlige oplysninger. I disse tilfælde skal du sende en kopi af dit kørekort, pas eller anden offentlig dokumentation for din identitet. I andre situationer sender kviklånsudbyderen en låneaftale, som du skal udskrive, hvorefter du skal underskrive aftalen og scanne den underskrevne aftale ind på din computer. Herefter skal aftalen sendes til låneudbyderen.

Hvis du optager et kviklån uden NemID, skal du være opmærksom på, at der kan gå et par dage, inden pengene er på din konto. Grunden til, at der er ekstra ventetid på kviklån uden NemID, er, at låneprocessen ikke længere er helt automatisk. Låneudbyderen bliver i disse tilfælde nødt til at vurdere, om alle de indsendte oplysninger stemmer overens med dine nuværende oplysninger.

Hvis du er i besiddelse af et NemID, er det dog anbefalet, at du optager et lån med dette. Det er både nemmere og hurtigere at optage et lån med NemID, end det er at optage et kviklån uden NemID.

Kviklån uden kreditvurdering

De fleste udbydere af kviklån foretager ingen eller en meget begrænset kreditvurdering. Da hovedstolen ved kviklån er så lille, behøver de færreste kviklånsudbydere at lave en grundig undersøgelse af din økonomi. Ofte undersøger kviklånsudbyderen kun, om du er i RKI. Kviklånsudbyderne har automatiseret det meste af deres godkendelsesproces, hvilket er grunden til, at de kan give svar på din låneansøgning så hurtigt. Hvis du ikke er i RKI, er det derfor nemt og hurtigt at tage et kviklån, og du slipper for at skulle finde alle dine lønsedler frem.

Kviklånsudbyderen tager heller ikke stilling til pengenes formål. Du kan bruge pengene på det, du har lyst til. Derfor slipper du for at skulle forsvare dit pengeforbrug til en bankrådgiver eller andre tredjeparter.

Hvordan fungerer kviklån uden sikkerhed?

De fleste kviklån kræver ikke, at du opstiller sikkerhed, og derfor kan du altid tage et kviklån, ligegyldig om du ejer en masse eller ej. Dette er en stor fordel sammenlignet med traditionelle banklån. Når du optager et lån gennem banken, forventer banken ofte, at du stiller dit hus eller din bil som sikkerhed for lånet. Dette kan have grusomme konsekvenser for danskere, der ikke er i stand til at tilbagebetale lånet. I forbindelse med mindre lån fører det ofte til, at den dårlige betaler mister sin bil, hvilket kan have konsekvenser for personens arbejde. I værste tilfælde kan den dårlige betaler risikere at miste sit hus på tvangsauktion, hvis lånet ikke tilbagebetales. Hvis huset kommer på tvangsauktion, påvirker det ofte hele familien. De skal bogstavelig talt gå fra hus og hjem, og huset sælges ofte til underpris, hvilket kan sende familien ud i yderligere gæld.

Med et kviklån skal du heldigvis ikke opstille sikkerhed. Det ville også være helt absurd at stille sikkerhed for et lån på 3.000 kroner. Derfor risikerer du altså ikke at miste alt, hvad du ejer og har, hvis du ikke kan tilbagebetale lånet til tiden. Kviklånsudbyderne kan tilbyde disse lån uden at kræve sikkerhed, da hovedstolen på disse lån er så lav, at låneudbyderen ikke løber en stor risiko, når de udlåner penge.

Sammenlign kviklån

Vi har samlet en række forskellige låneudbydere, der alle sammen har skarpe priser og gode lånevilkår. Det kan dog være svært at vide, hvad man skal kigge efter, når man sammenligner kviklån. De fleste danskere tror, at de kan nøjes med at sammenligne lånene ud fra renten. Dette er ikke tilfældet, da renten jo er beregnet på årsbasis. Når du sammenligner et lån, skal du derimod undersøge de samlede omkostninger. Dette oplyses af låneudbyderen, inden du optager lånet. Her oplyses, hvad du i alt vil ende med at betale tilbage. I dette tal oplyses samtlige omkostninger, og du har derfor et meget bedre overblik over, hvilket lån der er billigst.

F.eks. har nogle kviklån ingen renter, men disse lån kan derimod have højere startomkostninger. Derfor er det ikke altid lånet med den laveste rente, der er billigst. Du kan også bruge lånenes ÅOP som sammenligningstal. ÅOP står for ”Årlige renteomkostninger i procent”, og dette tal indeholder alle lånets omkostninger omregnet til en årlig rentesats. Dog kan kviklånenes ÅOP ofte virke misvisende, da den beregnes på årsbasis. Et kviklån tilbagebetales ofte i løbet af en måned, og en årlig rentesats er derfor ikke særlig brugbar. ÅOP er derimod et bedre sammenligningsredskab til større forbrugslån, der har en lang løbetid.

Et eksempel på, hvordan du kan snyde dig selv ved kun at sammenligne kviklån ud fra deres renter, kan demonstreres på følgende vis. Lad os antage, at du gerne vil låne 4000 kroner. Den ene låneudbyder tager ingen startgebyrer, men har derimod en årlig rente på 150%. Den anden låneudbyder tager ingen renter, men har et startgebyr på 700 kroner. Begge lån har en løbetid på 30 dage.

Her er du måske fristet til at vælge lånet uden renter. Men hvis du gør dette, snyder du faktisk dig selv. Ved lånet med en rente på 150% ville du nemlig kun betale 500 kroner for lånet, mens lånet uden renter vil koste dig 700 kroner pga. startgebyrerne.

Hermed ikke sagt, at renten er ubetydelig. Et kviklån med en lav rente kan sagtens være meget billigere end kviklånet med den høje rente. Det hele afhænger af startomkostningerne. Den letteste måde at sammenligne kviklån på er derfor ved at sammenligne de samlede omkostninger.

Hvilke krav skal jeg opfylde for at optage et kviklån i Danmark?

Her i Danmark er det meget nemt at optage et kviklån, og kviklånsudbyderen stiller næsten ingen krav. Aldersmæssigt varierer kravene alt efter kviklånsudbyderen, men ofte forventer låneudbyderen, at du enten er over 18 eller 21 år. Herudover skal du være dansk statsborger, og du må ikke være i RKI. Dette er de mest basale krav, som de fleste kviklånsudbydere stiller. Nogle kviklånsudbydere forventer også, at du har et fast arbejde eller en anden fast indtjening, men dette afhænger dog af kviklånets løbetid og hovedstol.

Hvor mange gange kan jeg optage et nyt kviklån?

Det kan være, at du skal låne penge flere gange. Der er heldigvis ingen regler for, hvor ofte du må optage et nyt kviklån. Det er helt op til dig selv, hvor ofte du gerne vil have et kviklån. Men de fleste gratis kviklån gælder kun for førstegangslånere. Hvis du derfor er på udkig efter gratis kviklån, skal du ofte finde en ny kviklånsudbyder, der tilbyder gratislån til førstegangslånere.

Selvom du kan optage lige så mange nye kviklån, som du har lyst til, skal du dog huske på, at det er bedst at låne det rigtige beløb første gang. Hvis du låner for lidt og derfor skal optage et ekstra kviklån, ender du med at betale mere pga. startomkostningerne. Ved gratislån bør du ligeledes forsøge at låne det korrekte beløb. Hvis du låner for lidt og skal til at optage flere gratis kviklån, er der jo to udbydere mindre, hvor du kan udnytte rabatten for førstegangslånere. Hvis du bare havde lånt det korrekte beløb første gang, kunne du optage et gratislån igennem den anden udbyder på et andet tidspunkt.

Gode råd i forbindelse med kviklån

Det kan være, at du er fristet til bare at vælge den første kviklånsudbyder, som du ser. Men dette er ikke altid den bedste strategi, når det kommer til kviklån. Der er nemlig penge at spare, hvis man følger nogle simple råd.

Ansøg flere steder

Når du sammenligner kviklån, skal du huske, at de oplyste renter og startomkostninger er standardpriser. Dvs. at det er den gennemsnitlige pris for lånerne. Men renten og startomkostningerne kan variere alt efter din økonomiske situation og konkurrencen på kviklånsmarkedet. Derfor er det ikke altid standardrenten eller standard-startomkostningerne, der er den endelige pris for lånet. Dette kan både være til din og udlånerens fordel. Nogle gange er den endelige rente højere end standardrenten, mens den andre gange er lavere end standardrenten. Dette gælder også for startomkostningerne.

Alle låneansøgninger er uforpligtende. Låneudbyderen laver en beregning af de samlede omkostninger og sender dig herefter en låneplan. Herefter kan du enten acceptere eller afvise låneplanen. Du kan udnytte de uforpligtende låneansøgninger til din fordel ved at sende låneansøgninger ud til en række forskellige kviklånsudbydere. Herefter skal du blot vælge den låneplan, der er billigst, og som passer bedst til dig.

Læg et budget for låneperioden

Ingen kviklånsudbydere kræver, at du lægger et budget. Men det kan dog stadig være en god idé at gøre dette, inden du optager et lån. Dette er specielt gældende, hvis du overvejer at optage et større kviklån. Ved at lægge et budget får du et meget bedre overblik over, hvor mange penge du kan låne, og hvor hurtigt du kan tilbagebetale lånet.

Sammenlign identiske kviklån

Når du sammenligner kviklån fra vores udbydere, bør du altid sammenligne identiske låneplaner. Dette betyder, at lånene skal have samme løbetid og samme hovedstol. Det giver ingen mening at sammenligne et lån til 3.000 kroner med et lån til 10.000 kroner. Hvis du sammenligner lån med forskellige hovedstole og løbetider, vil lånet med den lange løbetid og store hovedstol altid have en lavere rente. Men dette betyder ikke nødvendigvis, at lånet er billigere. Den lavere rente er derimod et resultat af den lange løbetid, mens de samlede omkostninger næsten altid vil være lavere ved lånet med den mindre hovedstol og korte løbetid.

Hvad bruges et kviklån til?

Det er vidt forskelligt, hvad danskere bruger et kviklån til. Dog viser undersøgelser, at de fleste danskere bruger kviklån til forbrug og fornøjelser. Det er ofte mindre forbrugskøb og elektronik, som et kviklån bruges på. Når det kommer til fornøjelser og oplevelser, bruger rigtig mange danskere kviklån til at betale sommerferierejsen. Til mindre uforudsete udgifter er kviklån også gode, men her benytter mange danskere sig af lidt større forbrugslån, som har en længere løbetid. De færreste danskere benytter kviklån til nødvendige udgifter såsom mad.

Heldigvis er der ingen regler for, hvad du bruger penge på. Det er derfor lige meget, om du skal bruge penge på en ferie eller et nyt fjernsyn. Du kan bruge pengene på lige netop det, du har lyst til.

Spar penge på tilbud med et kviklån

Det er rent faktisk muligt at spare penge ved at tage et kviklån. Hvis der f.eks. er tilbud, kan du optage et kviklån og købe varen, mens den er på tilbud. Hvis forskellen mellem tilbudsprisen og normalprisen er større end de samlede omkostninger for kviklånet, så har du sparet penge. Lad os f.eks. antage, at du ser en rejse på tilbud. Hvis tilbuddet gælder i 14 dage, er det ikke sjovt at vente en måned på sine feriepenge. Hvis du gør dette, ender du med at betale normalprisen for rejsen. I sådanne tilfælde kan du f.eks. tage et kviklån og tilbagebetale det måneden efter. Hvis du tilmed tager et gratis kviklån, kan du spare en del penge.

Find det perfekte kviklån nu

Hvis du står og mangler penge nu, kan du altid tage et kviklån gennem en af vores udbydere. Vores kviklånsudbydere stiller ingen spørgsmål, og du modtager pengene senere i dag. Alle vores kviklånsudbydere har skarpe priser samt gode låneplaner og vilkår. Derfor kan du roligt låne penge til lige det, du står og mangler, gennem en af vores udbydere.

Få penge til det, du står og mangler, allerede i dag. Find det perfekte kviklån her på siden.

Bedømmelse fra Trustpilot

Flot og overskuelig
Credibilia.dk er en let og overskuelig sammenligningsside, som giver et flot overblik.

★★★★★
Mille Stephansen
Skriv en anmeldese om vores service på Trustpilot